Sale!

Dailies Total 1 Multifocal (30 kpl)

Alkuperäinen hinta oli: 50,00 €.Nykyinen hinta on: 36,90 €.

Siirry kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 12491900001489566 Osasto:

Dailies TOTAL1 Multifocal -piilolinssit
Dailies TOTAL1 Multifocal -piilolinssit ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut, silikonihydro­geelistä valmistetut kertakäyttöpi­ilolinssit. Niitä valmistaa tunnettu brändi Alcon. Ne on tarkoitettu käyttäjille, jotka kärsivät ikänäöstä. Linssien valmistuksessa on yhdistetty klassinen hydrogeeli-materiaali, joka sisältää korkean määrän vettä, ja silikonihydrogeeli, joka tarjoaa riittoisan hapenläpäisyn sarveiskalvolle. Tässä paketissa on 30 kpl linssejä.
Linssien patentoitu Precision Profile Design varmistaa tarkan näön kaikille etäisyyksille – lähelle, kauas ja keskelle. Lisäksi, linssit vapauttavat kosteutta tasaisesti pitkin päivää varmistaen käyttömukavuuden koko päiväksi.
Mukava ja terveellinen käyttö – ei punaisia silmiä
Linssi on valmistettu silikonihydro­geelistä, joka sisältää 33 % vettä. Linsseissä on myös korkea hapenläpäisykyky, joka ehkäisee silmien kuivumista, punoitusta ja ärsyyntymistä.
Terveellinen ja hygieeninen valinta
Dailies TOTAL1 Multifocal ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit. Käytä yksi pari päivittäin, heitä käytetyt päivän päätteksi pois ja ota uusi pari seuraavana päivänä käyttöön. Verrattuna kuukausi- tai viikkolinsseihin, kertakäyttölinssit ovat hygieenisin vaihtoehto piilolinssien käyttöön..

Brand

Merchant

Piilolinssimaailma.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dailies Total 1 Multifocal (30 kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *