Sale!

AirOptix Plus HydraGlyde (1 linssi)

Alkuperäinen hinta oli: 8,00 €.Nykyinen hinta on: 5,99 €.

Siirry kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 12491900001564642 Osasto:

AIR OPTIX plus HydraGlyde -piilolinssit
Air Optix plus HydraGlyde-linssit ovat innovatiiviset piilolinssit Alconilta ja ovat uusi paranneltu versio Air Optix Aqua-linsseistä. Nämä piilolinssit sopivat myös jatkuvaan käyttöön paremman hapenläpäisykykynsä ansiosta. Linssit on valmistettu silikonihydro­geelistä. Linsseissä on kevyt sininen sävy käsittelyn helpottamiseksi.
Air Optix plus HydraGlyde-linssit ovat saatavana 1 kpl pakkauksessa.
Moisture Matrix -teknologia
Alconin patentoitu Moisture Matrix -teknologia auttaa piilolinssejä säilyttämään kosteutensa. Tämä lisäkosteus luo linssille suojaavan pinnan, joka pitää linssit kosteina koko päivän kuukauden ajan.
SmartShield -teknologia
Air Optix plus HydraGlyde -linsseissä on käytetty lisäksi Alconin SmartShield -teknologiaa, joka auttaa linssejä säilyttämään optimaalisen kosteustasapainon. SmartShield-teknologia vähentää lipidien ja likajäämien muodostumista linssin pinnalle pitäen ne puhtaina ja mukavina koko käyttöjakson ajan.
Piilolinssit myös jatkuvaan käyttöön
Air Optix plus HydraGlyde -linssejä voidaan käyttää yötäpäivää 6 yön ajan. On tärkeää noudattaa optikkosi ohjeita piilolinssien jatkuvasta käytöstä, sillä se ei sovi kaikille käyttäjille.
Oletko huolestunut näiden linssien hapenläpäisevy­ysarvojen eroista verkkosivuillamme vs. linssien laatikossa? Ei hätää, ne ovat täysin samat! Verkkosivustollamme käytetään alan standardinumeroa, joka osoittaa hapen läpäisevyyden suhteessa linssin paksuuteen (Dk / t). Tämä on arvo, joka lasketaan jakamalla linssin hapenläpäisevyys (Dk) linssin paksuudella (t). Useimmat valmistajat toimittavat tuotteet merkinnällä (Dk / t), minkä vuoksi olemme päättäneet käyttää sitä kaikissa tuotteissamme. Linssilaatikkossa voi kuitenkin olla vain pelkkä (Dk) -arvo. Tämä tarkoittaa vain sitä, että laatikkoosi on merkitty vain perusarvo. Se tarkoittaa myös, että verkkosivuillamme sekä laatikossasi olevat arvot eivät eroa toisistaan.

Brand

Merchant

Piilolinssimaailma.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirOptix Plus HydraGlyde (1 linssi)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *