Sale!

Proclear 1 Day (30 kpl)

Alkuperäinen hinta oli: 23,00 €.Nykyinen hinta on: 15,49 €.

Siirry kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 12491900001239033 Osasto:

Proclear 1 Day -piilolinssit
Proclear 1 Day -piilolinssit ovat innovatiivinen tuote CooperVisionilta . Nämä kertakäyttölinssit ovat laadukkaat ja mukavat käyttää koko päivän ajan.
Käyttömukavuus
Proclear 1 Day -piilolinssien materiaali sisältää fosforyylikoli­inia, joka on solujen luonnollinen ainesosa. Tämä materiaali sitoo itseensä vettä, mikä ylläpitää linssien kosteustasapainoa ja ehkäisee likakerrostumien syntymistä. Tämä teknologia edistää piilolinssien terveellistä ja mukavaa käyttöä.
Proclear 1 Day -kertakäyttölinssien pyöristetyt reunat ehkäisevät ärsytystä ja lisäävät käyttömukavuutta.
Selkeä näkö kaikissa olosuhteissa
Asperisen muotoilun ansiosta Proclear 1 Day -piilolinsseissä on erittäin hyvät optiset ominaisuudet. Linssit takaavat selkeän näön kaikissa valo-olosuhteissa.
Kertakäyttölinssien käyttö on yksi terveellisimpiä piilolinssien käyttötapoja. Bakteerit, lika ja proteiinit eivät ehdi kertyä linssin pinnalle. Tämän vuoksi kertakäyttölinssit soveltuvat erityisesti allergikoille. Proclear 1 Day -kertakäyttölinssejä ei voi käyttää nukkuesa. Linssejä käytetään kerran, jonka jälkeen ne hävitetään. Et tarvitse piilolinssines­tettä. Myöskään linssin häviäminen tai vahingoittuminen ei ole suuri taloudellinen haitta.

Brand

Merchant

Piilolinssimaailma.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Proclear 1 Day (30 kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *