Sale!

Precision1 (30 linssiä)

Alkuperäinen hinta oli: 29,00 €.Nykyinen hinta on: 21,98 €.

Siirry kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 12491900008598395 Osasto:

PRECISION1
PRECISION1 päivittäislinssit ovat yksiä tunnetun valmistajan Alconin uusimmista, huippulaadukkaista linsseistä. Ne on suunniteltu mahdollistamaan optimaalinen mukavuus ja terveet silmät.
Luotettavaa mukavuutta silmillesi
Hyödyntäen Dailies TOTAL1 -linssien teknologiaa, PRECISION1 käyttää edistynyttä SMARTSURFACE® teknologiaa, joka tekee näiden linssien vesipitoisuudesta asteittaisen. Niiden sisin on valmistettu silikonihydro­geelimateriaa­lista, jonka vesipitoisuus on 51%, joka takaa korkean hapenläpäisykyvyn. Linssin pinta, joka tulee kosketuksiin herkän silmän pinnan kanssa, on valmistettu klassisesta hydrogeelistä, ja sen korkea vesipitoisuus on suurempi kuin 80%. Tämän ansiosta piilolinssi on erittäin mukava käyttää.
Terveellisin linssivaihtoehto
PRECISION1 piilolinsseillä on päivän vaihtoväli, jota yleensä pidetään terveellisimpänä tapana käyttää piilolinssejä. Käyttäjä aloittaa joka päivän uusilla, steriileillä linsseillä ja heittää ne pois päivän päätyttyä.
UV-suoja
Näissä linsseissä on UV-suoja joka estää noin 90% UVA- ja 99% UVB-säteistä.
Jotta voit pitää silmäsi kokonaan suojassa haitallisilta auringonsäteiltä, muista aina käyttää laadukkaita aurinkolaseja. Älä unohda, että piilolinssi peittää vain osan silmästä.

Brand

Merchant

Piilolinssimaailma.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Precision1 (30 linssiä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *