Sale!

Live Daily Disposable (90 linssiä)

Alkuperäinen hinta oli: 69,00 €.Nykyinen hinta on: 38,99 €.

Siirry kauppaan

Tuotetunnus (SKU): 12491900002706973 Osasto:

Live® daily disposable piilolinssit
Live® daily disposable silikonihydro­geelipiilolin­ssit ovat täydellinen kobinaatio mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Jos sinulla on aktiivinen elämäntyyli, Live® daily disposable voi olla sinulle juuri täydellinen valinta — sekä kauko- että lähinäön korjaukseen.
Live® daily disposable linssit ovat suositun valmistajan CooperVision®in viimeisin lisäys valikoimaansa. He loivat nämä linssit erityisesti nuorille aikuisille, jotka haluavat linssiensä olevan edulliset, helppokäyttöiset, mukavat ja terveelliset. Live® daily disposable vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin ja tekee niiden käyttäjien elämästä mutkatonta.
Live® daily disposable linssien tärkeimmät ominaisuudet
Niiden päivittäinen vaihtoväli poistaa linssien hoidon sekä lisävarusteiden tarpeen. Et tarvitse lainkaan linssinestettä tai -koteloita. Tämä tekee linsseistä täydellisen valinnan matkalle ja urheiluun.
Silikonihydro­geelimateriaa­li, josta Live® daily disposable on tehty, antavat sarveiskalvollesi optimaalisen, terveellisen määrän happea koko päivän. Näiden linssien hapenläpäisykyky on 86 Dk/t.
Linssien suuri vesipitoisuus (56%) yhdistettynä AquaGen® teknologiaan varmistaa erinomaisen käyttömukavuuden — jopa pitkien ja vaativien päivien ajan. Nämä linssit sitovat kosteutta, joten linssimateriaal ei kuivu.
Live® daily disposable linsseissä on sisäänrakennettu UV-suodatin, joka suojaa silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä ollessasi ulkona. Live® linssien UV-suodatin imee 98% kaikesta UVB-säteilystä ja 78% kaikesta UVA-säteilystä. (Piilolinssit eivät peitä koko silmän pintaa, joten muistathan yhdistää ne aurinkolasien kanssa. Vai näin saat 100% UV-suojan.)

Brand

Merchant

Piilolinssimaailma.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Live Daily Disposable (90 linssiä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *